Skriv Återställ den här datorn och tryckEnter för att komma till inställningarna för Återställning. Beroende på vilken version av Windows du har kan viss grafik och information i det här dokument skilja sig åt något. Om drivrutinstillverkaren av misstag har släppt en felaktig uppdatering för sin drivrutin som medför mer problem än vad den löser eller om den innehåller andra oförutsedda fel och inkompatibiliteter.

kan inte uppdatera drivrutiner för nvidia

Får ni det fortfarande inte att fungera borde det inte vara några problem med att (på en redan fungerande dator) ladda ner verktyget för att skapa ett startbart USB-minne och sedan installera Windows 10 från detta. Windows bör sedan gå att aktivera utan problem på den nya datorn, förutsatt att ni har datorns produktnyckel tillgänglig . Verktyget för att skapa ett USB-minne med Windows 10 hittas på microsoft.com/sv-se/software-download/windows10. Klicka på Ladda ned verktyget nu och följ därefter instruktionerna. Jag har själv kört Windows i typ 80% av tiden jag suttit framför datorn, vilket är väääldigt lång tid.

Låt Hp Hitta Mina Produkter

Det kan även vara värt att testa att koppla in din skärm direkt på moderkortets skärmkontakt istället för grafikkortets (om du har en stationär dator med extern skärm). Skriv därefter ditt vanliga lösenord och tryck Enter. Det kan vara så att återställningsprocessen sedan behöver ytterligare några minuter på sig att slutföra installationen.

Detta är en speciell mapp som ger dig tillgång till massor av inställningar och kontroller som finns i hela operativsystemet. Om du redan använder GodMode kan det vara ditt föredragna sätt att använda Enhetshanteraren. Om du har Windows XP behöver du följa några extra steg eftersom Enhetshanteraren inte är lika lättillgänglig i din version av Windows. Välj System i det öppna kontrollpanelfönstret, välj fliken Hårdvara och klicka sedan på knappen Enhetshanteraren. På engelska versioner av Windows står det Device Manager. Om du inte ser dessa alternativ kan din kontrollpanel vara inställd på Stora ikoner, Små ikoner, eller Klassisk vy, beroende på din version av Windows. Om så är fallet, hitta och välj Enhetshanteraren från den stora ikonsamlingen du ser och hoppa sedan till steg 4.

Del 3: Hårddisken Visas Inte, Kontrollera Att Enheten Är Aktiverad

Enligt updater så står det att jag inte uppfyller minimikraven men enligt den appen pchealth så är allt grönt. När jag bytte från win7 till win10 så letade jag efter info om spelandet blev bättre. Win7 så bättre ut när man kikade snabbt då fpsen var högre men mest intressant tycker jag är lägsta fps är vilket kunde vara väldigt mycket sämre på win7. Eftersom dessa tester inte verkar vara något folk verkar intresserade av kommer Samsung-drivrutiner det nog bli svårt att hitta sådana nu också. Beroende på vilken version av Windows di använder, kan följande skärmar sem annorlunda ut. Stäng av datorn och försök starta från återställningsmediet en gång till. Om du har skapat ditt eget återställningsmedia kan du använda det för att utföra en fabriksåterställning på datorn.

Fönstret Felsök problem med datorn innehåller fyra kategorier felsökningsverktyg. Upprepa steg 1-5 för varje enhet och drivrutin på datorn. Klicka på Sök automatiskt efter uppdaterade drivrutiner på nästa skärm. Här visas en lista över alla olika enhetskategorier i din enhet. Klicka på pilen bredvid en kategori så visas alla enheter. Den största orsaken till att datorn kraschar beror på felaktiga och gamla drivrutiner. Med Driver Updater får du de senaste versionerna vilket ger dig maximal stabilitet och färre buggar, anslutningsproblem, mus- eller skrivarproblem med mera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *